RESTAURANT

Dansa del Ventre

Tots els divendres i dissabtes a les 22.30 h. introdueix-te a la cultura d’Àsia Central mentre gaudeixes del nostre especial menjar Persa.

Vingui i passi una estona agradable amb nosaltres!

Reservar

Cuina Persa

Com bé és sabut, a través de la gastronomia es pot conèixer una cultura i esperem que siguem dignes de representar Pèrsia, Iran. Els donem el nostre sincer agraïment per visitar-nos. Una salutació cordial des de la direcció del Rincón Persa.

Touradj Shams

Carta

Horari de Restaurant

De Dimarts a Diumenge 12:30 a 23:30
Dilluns Tancat
NO TANQUEM AL MIGDIA

Yalal ud-Din Rumi

La lluna va atrapar la llum perquè no va fugir de la nit.
La flor va obtenir el perfum perquè a l’espina va entendre.

Exquisits sabors

La gastronomia és una de les més grans i riques herències culturals de la humanitat.
La cuina Persa, que es nodreix d’una gran diversitat de pobles, ofereix una gran varietat de diferents àpats. La influència de la seva ancestral tradició culinària, i escampa des de la Xina i l’Índia per Orient, fins a tots els pobles de la ribera mediterrània per Occident, banyant-los amb les més delicades fragàncies, dels seus exquisits sabors.

Tenim l’immens plaer d’oferir-li l’acurada elaboració dels nostres productes per a la seva degustació i perquè vostè pugui conèixer i gaudir tota la varietat de rics colors i sabors d’un dels més preuats tresors de la mil·lenària cultura Persa: la seva gastronomia.

La cuina Persa, és una de les més antigues documentades, fa dues dècades va ser trobada, a unes excavacions a l’Iran, una taula de fang de fa 4000 anys amb una de les més encertades receptes, deia així:

“Tot el menjar ha de tenir tres qualitats indispensables: bon gust, bona olor i bon color.”

La cuina Persa és molt equilibrada, no es veu excés de cap ingredient i no es troba a faltar cap d’altre. És una cuina suggerent, atractiva, amb sabors i aromes als quals no ens costa acostumar-nos.

RESERVAR